Επιπλωμένα Διαμερίσματα Αννιώ
Ημεροβίγλι Σαντορίνη

Διαμερίσματα στο Ημεροβίγλι με θέα στην Καλντέρα

Tο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Αννιώ βρίσκεται στο πανέμορφο Ημεροβίγλι. Τα διαμερίσματα είναι κτισμένα σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, στο υψηλότερο σημείο της καλντέρας και διαθέτουν εκπληκτική θέα στο Σκάρο, το ηφαίστειο και τη Θηρασιά.
Καταπληκτική θέα

Επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα στη Σαντορίνη

Αποτελείται από 11 συνολικά επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, η αρχιτεκτονική δόμηση των οποίων ακολουθεί το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ.
Τα δύο διαμερίσματα, είναι υπόσκαφα τα οποία οικοδομήθηκαν τον περασμένο αιώνα και αποτελούσαν την πατρογονική κατοικία της οικογένειας Χρυσοστόμου. Τα τελευταία χρόνια γύρω από αυτό το αρχικό οικοδόμημα κτίστηκαν και τα υπόλοιπα 9 διαμερίσματα. Όλα μαζί αποτελούν το συγκρότημα Αννιώ, μια ιδανική και κυρίως οικονομική πρόταση διαμονής για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν την θέα της καλντέρας από το μπαλκόνι τους.
Επιπλωμένα Διαμερίσματα Αννιώ1
Επιπλωμένα Διαμερίσματα Αννιώ2
Επιπλωμένα Διαμερίσματα Αννιώ3
Η διαμονή στην Αννιώ θα σας μείνει αξέχαστη.
Η ονειρεμένη τοποθεσία, οι ανέσεις που σας παρέχουν τα διαμερίσματα και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού, συνηγορούν στη δημιουργία των καλύτερων εντυπώσεων. Η παραδοσιακή φιλοξενία και η φιλική ατμόσφαιρα, θα κάνουν τη διαμονή σας στην Αννιώ αξέχαστη.
Διαμερίσματα
Τύποι διαμερισμάτων
Δωμάτια
Όλα τα δωμάτια

Άνετα παραδοσιακά διαμερίσματα και στούντιο
με εκπληκτική θέα